Gaalatarjous! January 20, 2014 – Posted in: Blog

Salmiakkigaala tulee jälleen – tunnusta rakkautesi salmiakkiin ja tartu tarjoukseen!

Salmiakkigaalan kunniaksi tarjoamme pienet nahkakorvakorut ja kaulakorun yhteishintaan 35 € ja postikulut kaupan päälle (norm. 49,90 €)!

Salmiakkigaala

Korujen salmiakit ovat paksua nahkaa ja metalliosat hopeoituja ja nikkelivapaita, ja pakettiin kuuluu luonnollisesti salmiakkimaistiainen. Tarjous koskee vain nettitilauksia (ei voimassa jälleenmyyjien liikkeissä) ja se on voimassa 28.2. saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tilaukset sähköpostitse: info@salmiakkimanifesto.com

Salmiakkigaala on Suomen Salmiakkiyhdistyksen kansallismakeisellemme omistama jokavuotinen gaalatilaisuus. Tänä vuonna 16. Salmiakkigaala tekee kunniaa 1970-luvun klassikolle, Hellaksen kattiaskille, jota ei enää ole saatavilla. Tapahtuma huipentuu Suomen parhaan salmiakin valintaan – Salmiakki Finlandia 2014 -voittajan julkistamiseen.

Gaalan housebandi Jahnukaiset vastaavat live-musiikista ja DJ Merirosmo pyörittelee kiekkoja. Baarista voi tilata drinkkejä, joihin sekoitetaan haluamiasi karamelleja gaalan herkullisesta salmiakkibuffetista. Gaalalipun lunastajien kesken arvotaan myös loppuillasta makeispalkintoja.

Aika ja paikka: 21.2. klo 20.00, Dubrovnik Lobby & Lounge (Eerikinkatu 11, Helsinki)

Liput: Voit maksaa sisäänpääsynä paikan päällä vuoden 2014 Salmiakkiyhdistyksen jäsenyyden 12 euroa. Mikäli et halua jäseneksi mutta osallistua gaalaan, lipun hinta on 10 euroa. Lipun lisäksi eteispalvelumaksu 2,50 euroa. Ikäraja 18-vuotta.

 

Annual Salmiakki Gala is coming – Confess your love for Salmiakki with Salmiakki Manifesto jewelry

All prepared for the Salmiakki Gala event? Salmiakki Gala is annual event organized by the Finnish Salmiakki society. This year the event is organized on Friday the 21st of February at Dubrovnik Lobby & Lounge in Helsinki. To honour the prestige Salmiakki Gala event Salmiakki Manifesto is offering the classic leather necklace and small leather earrings for a special price 35 euros, including postage inside Finland (normal price 49,90 €). The offer is valid until the 28th of February and applies to online orders only. Orders: info@salmiakkimanifesto.com